ponedeljek, 08. november 2010

žE dIŠI pO bOŽIČU ...

Ampak ne diši iz moje pečice, ampak iz moje ustvarjalnice ...
Diši po novih idejah, blagu, čipkah ...
Grejejo me misli na ljudi za katere bom naredila darila ...

Včeraj sem si zaželela poslušati božične pesmi, kar je pomenilo samo eno - čas je, da pričnem z delom - pri meni namreč darila nosi Miklavž:)
Torej, danes sem pričela ... Na delu so me spremljale moje najljubše božične pesmi in nastalo je prikupno darilce. Ker je prvo, ki sem ga naredila, si ga bom podarila kar sama sebi:)

Takole je izdelek nastajal ...


Na delo me je pospremila moja najljubša božična pesem: Merry Christmas everyone od Shakin' Stevens (uvod je malo dolg, pesem se prične pri 55 s)


Ta pesem mi je všeč že zelo dolgo, spominja me na novo leto, ki sem ga pričakala s prijatelji. S prijateljico sva to pesem poslušali vse dni, ki smo jih preživeli skupaj in nanjo noro plesali:)
Če ta oseba bere to objavo, naj hitro napiše komentar in zagotovo bo dobila kakšno darilce iz moje ustvarjalnice:)

Pri delu me je grela še tale prikupna svečka - enostavno obožujem jesenske in zimske dni, ker to pomeni, da lahko spet prižigam svečke in uživam ob pogledu na njihove plamenčke:)

Moje noge te dni grejejo tople nogavice, ki sem si jih kupila na Portugalski. Spominjam se, da je bil mrzel, deževen dan, zastonj sem odšla na faks, zeblo me je in zato sem si šla kupit te prikupne nogavičke, ki me grejejo še danes - pa še na Portugalsko me spominjajo:)


Toliko za danes, se kmalu spet oglasim ...
Upam, da že z novo torbico, ki jo delam na šiviljskem tečaju ...

1 komentar:

  1. kolk si ti pridna...k nam bo pa Miklavž prišel samo zaradi Ažbeta..Božiček bo pa obdaril vse naše najdražje :-)
    veliko užitkov pri ustvarjanju...

    OdgovoriIzbriši