četrtek, 07. april 2011

sPET nEKAJ zA nAJMLAJŠE

Zakaj se večkrat ne usedem za šivalni stroj? Najraje bi se vsak dan, vendar to pomeni, da me vsaj 2 uri ne bo ven iz ustvarjalnice:) Žal pa ne morem cele popoldneve oz. večere šivati, ker imam še tolikooo drugih stvari oz. oseb, ki potrpežljivo čakajo, da se jim posvetim:) Sem pa se ta trenutek odločila, da bom šivala vsaj 2x na teden! Začnem jutri:)Prejšnji teden sem za dojenčico Nilo zašila tale žepek in mislim, da ji je bil všeč:)Mala je zelo živahna dojenčica, stalno v gibanju, zato je bilo čisto fotografijo težko posneti:)

Nila ima 2 starejša bratca, za katera sem sešila kornetka, v katerih so se skrivale sladkarije.Prav simpatični so mi tile kornetki - kroj je seveda Tildin:)

2 komentarja:

  1. Petra, vsi trije moji fročki se ti zahvaljujejo za darilca :) Žak in Juš sta bila navdušena in komaj sem ju prepričala, da nista vsula v kornetke kar odprtih bonbonov :) Nilin žepek pa je pristal na vozičku za lupinico, kjer prav fino pride za spravljat razne drobnarije...od kapic, trakov in puloverjev :)

    Pa pridno šivaj še neprej, kajti ustvarjaš čudovite stvari!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sem navdušena, da so darilca bila uporabna:) Za ta male mi je ful fajn šivat, ker nastanejo res luštni pa še praktični izdelki:)

    OdgovoriIzbriši