ponedeljek, 26. november 2012

pRAZNOVALI sMO

 
Točno pol leta nazaj se nam je pridružila mala M in ta veseli dogodek smo danes malo proslavili:)
 
Spekla sem cake popse (že dolgo časa sem jih od daleč občudovala, lotiti pa se jih nisem upala). Na kulinarika.net sem našla recept in se odločila, da jih naredim za malo M. oz. njene povabljence, ker jih ona še ne sme jesti:)
 
Delo je zamudno, vendar sem s končnim izdelkom zadovoljna. So zelo okusni (in nasitni), na pogled pa tudi lepi - za prvič:) Mali sosed je rekel  "oooo", ko jih je zagledal - najbolj pa so mu bile všeč z mrvicami. Nastalo jih je okoli 60 in ker nisem imela dovolj kuverture (kupila sem Sparovo, in sicer eno rjavo mlečno in eno belo) sem nekaj kroglic v preliv pomočila samo z vrhom in jih dala v papirnate modelčke.
Naslednjič pa se bom poigrala še z okusi in oblikovanjem. Zagotovo pa ne bom nikoli znala narediti takih kot so na tej strani - nisem tako natančna in potrpežljiva za takšne umetnije:)
 
Cake pops v delu:
 

 
Postregla sem jih skupaj s čajem ...
 
No, pa sem se le malo oglasila in pokazala kaj se dogaja pri nas doma. Ta mesec sicer mineva predvsem v znamenju fotografij - delam namreč foto albume o našem dnevu za najbljižje in seveda pomagam Miklavžu pri šivanju daril. Čez vikend pa sem imela v delu prav posebno darilo, ki vam ga pokažem že jutri.
 
 
 

3 komentarji:

 1. O, po dolgem času spet objava :))
  Izgledajo res slastno. Pa čestitke Malčici :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Sem jih preveč naredila in so že na poti k vam domov:)
  Upam, da ti ne pojedo vseh:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala, se ravno sladkam z njimi (za nagrado, ker sem napisala že vse kartice ;)).

   Izbriši