sobota, 30. marec 2013

nESTI k žEGNJU

Danes smo z malo M. prvič nesli košarico k žegnju. Mala je dobila novo košarico in nov prtiček. Košarico sem kupila, prtiček pa naredila sama.
 
Na bel kos blaga sem preslikala motiv in ga izvezla. Nato sem blago zarobila in našila še čipko. Na hrbtno stran sem nalikala vizelin, da se ne bodo nitke slučajno kdaj strgale.
 
Želim si, da bi mala imela ta prtiček še dolgo časa in da bo čez 30 let razlagala svoji hčerki ali sinu, da je ta prtiček naredila babi:)
 
Tudi jaz sem letos oz. lani dobila novo košarico za nesti k žegnju (kot poročno darilo) in zato sem še za to košarico naredila prtiček.
 
Velika in mala košara z novima prtičkoma.
 
Malo M. sem malo pofotkala z novo košarico in s pirhi, ampak je tako hitra, da mi ni uspelo narediti niti ene fotke, kjer bi lepo držala košarico in gledala v objektiv:)
 



 
p.s. Mala je za veliko noč od babi (no, izbrala in naročila sem jaz) dobila novo oblekico in žabe, ki jih nosi na fotkah. Naročila sem jih na spletni strani znamke Next, ki ima sedež v Angliji. Dostava je brezplačna in naročeno dobiš v 3 delovnih dneh. Za tamale imajo super stvari in tudi cene so normalne. Bom zagotovo še kaj naročila.
 

1 komentar:

  1. Zelo sta lepa. Sploh mi je pa všeč namen. Veselo Veliko noč. :-)

    OdgovoriIzbriši