nedelja, 24. november 2013

šE mALO pA bO tU

Veseli december namreč:)

Pri nas obdaruje Miklavž, ki mu vsako leto malo pomagam. Ideje sem si letos začela zapisovati že poleti in se je splačalo, ker tako sedaj lahko samo ustvarjam. 

Delam kampanjsko, do zdaj mi je uspelo dobiti prosto eno sobotno dopoldne in eno sobotno popoldne (E. se je z malo odpravil potepat in sem imela nekaj ur časa samo za šivalni stroj). Tako naredim ogromno in mislim, da mi bo tokrat uspelo vse narediti pred 5. decembrom:) 

Včeraj sem tako imela šivalno popoldne, ki sem ga preživela kar v jedilnici. Kabineta se mi ni dalo pospravljati, pa še večja miza je tu. Danes zvečer sem še vedno tu, obdana s škatlami blaga in neredom na mizi. Včeraj se mi ni dalo pospravljati in tako sem lahko danes šivala malo po malo čez cel dan.Najbolj uživam v delanju aplikacij - po tečaju v Šivilji in the house mi uspevajo veliko lepše:) 


Z mojim učenci bomo seveda tudi ustvarjali in na Pinterestu (končno se moji "boardi" malo bolj polnijo) sem našla veliko idej. 

Najbolj všečne ideje: 
Nekaj izdelkov je primernih tudi za ustvarjanje z malo M. in komaj čakam, da bova skupaj packali in ustvarjali okraske za na našo smrečico. 
Vam jih pokažem točno čez en mesec:)

p.s. Prejšnji petek nisem naredila nobeno od naštetih možnosti, ker se je zbudila mala M. No, popoldne mi je vseeno uspelo zlikati tisti kup oblačil. Zdaj me pa spet čaka nov:(

Ni komentarjev:

Objavite komentar