torek, 29. september 2015

rOJSTNODNEVNO dARILO

... zAME ...

Poleg jutranje tortice iz pudinga (hvala mami za izvirno tortico), nove torbe za fotoaparat (hvala E), najlepše risbice (hvala Maruša) in crkljanja z Aljažem sem si danes kar sama sebi privoščila darilo:)

Za pol ure sem se usedla za šivalni stroj (1. del darila, ker nisem šivala že cel september) in si sešila kazalo (2. del darila, saj sem ga nujno potrebovala, ker so vsa kazala čudežno izginila (na sumu imam Marušo:). 

Idejo sem našla pri Makeit-loveit in mi je takoj padlo v oko, ker imam rada pentlje in ker se mi je zdelo dosti veliko, da ga ne moreš kar tako izgubiti. 

Izdelava je sila preprosta, uporaba pa še bolj:) 
Seveda moram sedaj narediti še kazalo za Marušo, ki si je izbrala srčkasto blago. 

Za kosilo sem si zaželela pica polžke, ki so bili odlični. Namesto listnatega testa sem uporabila testo za pice iz Hoferja in mislim, da so bili še boljši, ker so bili manj mastni. 

Za sosede pa sem spekla še limonine mafine z rozinami:)

Pa sem še eno leto starejša in najbolj si želim zdravja za vse nas:) Glede na to, da so mi to danes vsi zaželeli, upam, da se želja uresniči:) 

7 komentarjev:

  1. Pa sm se za las ujela pravi datum...
    Vse najboljse ti zelim! Naj bodo tvoji dnevi polni smeha, topline in polnih prijetnih presenecenj, naj ti ostane dovolj casa, da v realnost preneses vse krasne ustvarjalne ideje, seveda ti pa zelim tudi, da koncno pustite viruse za seboj ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse najboljše! Všeč mi je tvoje rojstnodnevno darilo, pravzaprav vse, tudi hrana! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse najboljše z malo zamude :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najboljše! Spet ena od blogerskih prijateljic - ustvarjalk, ki praznuje v septembru-oktobru in je po horoskopu vaga :) Verjamem, da si imela lušno zabavo v krogu tvojih najdražjih.

    OdgovoriIzbriši
  6. Z veliko zamudo, vendar vse najboljše! Vsa darilca so zelo lepa! :)

    OdgovoriIzbriši