četrtek, 10. januar 2013

5 mINUT zA šIVALNIM sTROJEM


Da, potrebnih je bilo samo 5 minut za šivalnim strojem, da sem zašila luknjo na tekaških hlačah mojega moža. Za kar me je prosil že en teden in sedaj bo jutri lahko šel tečt ... Priden, ta moj mož, da teče pozimi a ne? To je ta pravi tekač, ne pa jaz, ko se spravim tekat samo ob lepem in toplem vremenu - moram povedati, da je tek moja najmanj ljubša oblika športa, ampak če tečem daljše časovno obdobje, nekako postane malo bolj priljubljen :)
 
Hlače sem popravila za silo, ker imam delno pokvarjen šivalni stroj. Zlomil se je gumb s katerim izbiram vrsto šiva. Hvalabogu je obtičal na osnovnem šivu in lahko še vedno skoraj normalno šivam. Jutri pa pokličem serviserja, če se da dobiti rezervni del. Je že kar star stroj. Mogoče ga pa ne bodo imeli in bom morala kupiti nov stroj ... To pa tudi ne bi bilo tako slabo:)

 
 Luknja je ...
                         

... luknje ni.
 
 
Tako, pa sem načela kup stvari, ki jih je potrebno popraviti (beri zašiti luknjo itd.).
V mali košari je kup izgledal velik, zato sem ga prestavila v veliko nakupovalno torbo, ki sem jo dobila za darilo in jo je škoda za v trgovino.
Kup se je sedaj spremenil v kupček, saj je torba zelo velika:)
 

 
Tako, sedaj pa počivat. Sem mislila, da bom še malo vezla in sem blago upela v NOV!!! obroč za vezenje, ampak se grem raje malo pocarkljat na kavč:)
 
 
P.S. Da objavim objavo, traja sedaj celo večnost, ker blogger noče nalagati datotek direktno iz map v računalniku, ampak samo iz spletnih albumov Picase.  Pojma nimam zakaj. Programa ne poznam še dobro in se še učim in še fotke spreminjam na manjšo velikost. Danes mi jih kljub različnim poskusom ni uspelo, zato sem uporabila kar originalno velikost. Ah, počasi se bom že naučila ...
 
 
 


2 komentarja:

  1. Jaz imam tudi tako torbo :)) Samo pri nas jo pa kar uporabljamo za v trgovino. Se obnese.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, meni je tako všeč, da mi jo je škoda za trgovnino. Se pa že pridno polni s stvarmi za popraviti, tako da se moram lotiti dela in zmanjšati kup.

      Izbriši