ponedeljek, 14. januar 2013

sNEŽNO-pOSPRAVLJALNI dAN

No, pa je le spet prišel sneg ... Tokrat ga je več kot decembra in upam, da zdrži kaj dlje ... Pozdravili smo ga z zimskimi pesmicami: meni najljubša je Snežak (žal posnetka nisem našla).

 
Mali sem že decembra v Zari kupila bodije z  zimsko-božičnimi motivi. Včeraj je nosila bodi s snežinkami, danes pa s snežakom. Za zraven pa sem v Hoferju našla tudi žabice s snežaki:) Bodi je zdržal do dopoldanske malice, potem je odšel v koš z umazanim perilom.
 
 
 
Popoldne sta se mala in njen oči odpravila na "pohod" čez polje. Hodila sta po globokem snegu in po besedah E.-ja je menda to naporen šport. No, mali ni bilo nič hudega, celo zaspala je:) (Da, ne bo kdo mislil kakšna neodgovorna starša sva; med pohodom ni snežilo in mala je bila toplo oblečena in je prišla nazaj topla kot peč.)
 
 
Med vsem tem dogajanjem in gledanjem snežink nama je z E-jem uspelo še generalno pospraviti stanovanje (beri: posesati in pomiti tla - na tem mestu moram pohvaliti mojega moža, ker to je njegovo delo, pobrisati prah, pomiti kopalnico itd.) E. je v stene zabil še nekaj novih žebljev in posledično ima mala v sobici nov obešalnik in midva končno uokvirjeno poročno fotografijo (okvir kupljen v Ikei in popolnoma v stilu najine spalnice - seveda tudi kupljene v Ikei:)
 
 
 
V soboto sva bila v Ikei in sem si hotela narediti zalogo otroškega blaga (leta 2013 se bo v moji bližini rodilo kar nekaj dojenčkov, za kakšnega pa mogoče še ne vemo:) in ga niso imeli čisto nič. To se je zgodilo že na zadnjem obisku Ikee in sem le povprašala prodajalko, zakaj ga nimajo in je dejala, da ga ne bodo več imeli. Upam, da sem jo narobe razumela, ker to blago je res dobro in poceni. Mogoče pa delajo novo kolekcijo:)
 
Sedaj pa grem obesit še en stroj perila, nato pa v vročo kopel z mehurčki in spat v sveže preoblečeno posteljo - eden izmed najboljših občutkov na svetu je, ko se umit in v sveži pižami zakoplješ v dišeč "kovter":) :) :)

2 komentarja:

  1. Ne, tudi na spletni strani piše da ga ni in da ga ne bodo več imeli. Sem prečesala celo avstrijsko in italijansko starn in imajo zalogo po 2, 3 kose blaga samo v kaki blazno oddaljeni Ikei. Škoda :( Jaz sem tudi tam nakupovala, ker so lepi vzorci, zdaj imajo pa same take puste, bele, nič živih barv. :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja res škoda je tega blaga. Bom z zalogami, ki jih imam skrbno delala in 2x premislila kaj bom sešila:)

    OdgovoriIzbriši