ponedeljek, 16. marec 2015

oDEJICA zA aLJAŽA

Odejica bi morala nastati že pred rojstvom, blago z žirafami sem kupila že novembra na stojnici ustvarjalke Katje. Pa me je mali prehitel:) 
Kar je konec koncev super, ker sem lahko na odejo našila njegovo ime. Nisva namreč vedela ali bova dobila fantka ali punčko. Blago sem zato kupila v nevtralnih barvah.

Odejice sem se lotila že skoraj mesec dni nazaj in jo danes zjutraj končnooooo dokončala:) 


Vmesnega polnila nisem uporabila, ker sem za podlogo uporabila super mehko odejo iz mikrovlaken, ki sem jo že uporabila pri odejici za Jureta

V vsakem kotičku je našita glava od žirafe:) 

Meni je zelooo všeč in komaj čakam, da z njo pokrijem in pogrejem Aljaža.

Če imate radi živalske motive na otroških izdelkih vam bo zagotovo všeč Skip Hop. Meni osebno so cene oblačil kar malo drage, zeloooo pa so mi všeč (pa tudi niso tako dragi, glede na design) njihovi izdelki za hranjenje. Aljaž je sicer za darilo že dobil pribor in skledico z motivom sovice, ampak jima zagotovo še kaj kupim:) 

Da ima Skip Hop spletno stran tudi pri nas, pa sem izvedela na Oopsiju. Simpatične spletna stran, kjer je vsakega po malo: dojenčki, trači, recepti, opremljanje stanovanj, nakupovanje, koristni nasveti:) Vse kar je meni všeč in se mi trenutno dogaja v življenju:) 

  1. P.S. Tale objava je bila 401:) Sem kar malo ponosna... Še kakšnih 10 objav me čaka v osnutkih, a kaj ko ni časa, da jih dokončam:) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar