nedelja, 2. avgust 2015

oDEJICA zA pETRA

Danes smo obiskali skoraj 2 meseca starega dojenčka Petra. Blago za njegovo odejico sem kupila že kar nekaj časa nazaj, ta teden pa sem 2 večera šivala odejico. Povprečno eno odejico šivam 6 ur, odvisno kako zapletena je aplikacija. 

Nastala je prikupna odejica z vlakci. 


Progo sem našila kar s šivalnim strojem, ker je bilo to hitreje, kot če bi jo vezla. Obrobnega traku nisem našila, ker je zamudno in še ne izpade lepo (sploh od blizu:) 

Ker poleg odeje rada podarim še knjigo, je Peter dobil knjigo, v katerem nastopa njegov soimenjak. 


Peter ima starejšega bratca Martina in prav zanj sem za darilo ob rojstvu naredila prvo odejico z imenom. Od takrat bo minilo že skoraj 3 leta in moje odejice se počasi spreminjajo. Enkrat moram narediti kolaž vseh in jih prešteti koliko jih je:)

S šivanjem odejic sem kar v zaostanku - dojenčki pa se kar rojevajo:), saj skoraj 1 mesec nisem šivala, ker smo selili mojo šivalnico. Zdaj imam svoj kotiček v jedilnici in komaj čakam, da vam ga pokažem (manjka še nekaj detaljev). Ta teden sem šivala 4 večere zapored od desetih pa tja do polnoči, sem čisto noter padla:) Danes sem mislila iti spat prej, pa sem se lotila urejanje fotografij in pisanja objave:) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar