petek, 29. maj 2020

rOJSTNODNEVNA mAJČKA zA 8-lETNICO mARUŠO

Maruša se že eno leto navdušuje nad konji in tema letošnje zabave je bila jasna-konjički. 

Letos sem ji naredila samo majčko, in sicer silhueto konja. Številko 8 sem izvezla na krogec, ki sem ga z aplikacijskim papirjem nalikala na rozeto (le ta se pripne na majčko z varnostno sponko-"knofeljco"). Rozeta je v bistvu rožica iz blaga, navodila sem našla tu
Za darilo je od nas dobila knjigo od Dese Muck iz serije Čudežna bolha Megi in konjička na palici. Le tega sem kupila mimogrede v Tediju za smešno nizko ceno 8 evr in ima celo tipko na katero pritisneš in zarezgeta. Tudi za konjička sem sešila rozeto. 

Del darila je bilo tudi presenečenje, ki sem ga pripravila za Marušo in njeno prijateljico. Po pouku sem jima dejala, da ju peljem na sladoled, v bistvu pa sem ju peljala na uro jahanja na Ranch Boldin. Kako presenečeni in navdušeni sta bili, mi gotovo ni potrebno pisati:) 

Obe sta konja izmenično jahali, na koncu pa še dobro pokrtačili in očistili kopita. Puncama je bilo zelo všeč in Ranch Boldin res priporočam, saj so vsi zelo prijazni in imajo res lepo urejeno okolico. 

Popoldne smo doma imeli zabavo za prijateljice in prijatelje. Več o zabavi in še enem presenečenju pa v naslednji objavi. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar