nedelja, 14. junij 2020

rOJSTNODNEVNI bRUNCH

Danes dopoldne smo spet praznovali Marušin rojstni z mojo stranjo družine. Malo smo pozni, razlog pa je nova terasa, katere izdelava se je malo zavlekla:)

Povabili smo jih na brunch, to je obrok nekje med zajtrkom in kosilom. Pripravila sem nekaj prigrizkov, in sicer gužvaro ali sirno gibanico, roladice s kuhanim pršutom in rukolo (tramezzini kruha v Sparu niso imeli, sem pa kupila malo večji toast kruh od Ölza in ga povaljala z valjarjem, da je bil tanjši, nekaj kruhov sem nadevala še s sirom in pečenimi puranjimi prsi), slanike in narezek.


Tortica je bila jagodno belo čokoladni cheesecake od Ane in je bila res dobra:) Namesto belih čokoladnih kapljic sem uporabila kar belo kuverturo od Mannerja. Preliv sem dala na torto zjutraj in se v hladilniku ni dovolj hitro strdil, zato se je konjiček malo pogreznil:) 

Naslednji vikend pa še ena zabava za E-jevo stran družine, ker smo se letos odločili, da bomo praznovali na novi terasi, ki ne sprejme veliko ljudi naenkrat:) 

Ni komentarjev:

Objavite komentar